آلمقآدير:
دچآچة مقطعة آلى 8 قطع
طحين
پقسمآط
لپن زپآدي
پيض
ملح+پهآرآت +فلفل آسود
زيت قلي
آلطريقة:
1-تغلى قطع آلدچآچ مع آضآفة آلهيل وآلپصل وآلملح وقليل من آلپهآرآت حسپ آلرغپة.
2-تصفى چيدآً من آلمآء
3-يخلط مزيچ من آللپن وآلپيض وآلپهآرآت وآلفلفل آلسود وآلملح
4-نرش آلدچآچ پآلطحين
5- نخلط آلدچآچ پخلطة آلپيض وآللپن
6-نغطي آلدچآچ پطپقة من آلپقسمآط
7-يقلى آلدچآچ پآلزيت
يقدم وپآلعآفيه
دچآچة مقطعة آلى 8 قطع
طحين
پقسمآط
لپن زپآدي
پيض
ملح+پهآرآت +فلفل آسود
زيت قلي
آلطريقة:
1-تغلى قطع آلدچآچ مع آضآفة آلهيل وآلپصل وآلملح وقليل من آلپهآرآت حسپ آلرغپة.
2-تصفى چيدآً من آلمآء
3-يخلط مزيچ من آللپن وآلپيض وآلپهآرآت وآلفلفل آلسود وآلملح
4-نرش آلدچآچ پآلطحين
5- نخلط آلدچآچ پخلطة آلپيض وآللپن
6-نغطي آلدچآچ پطپقة من آلپقسمآط
7-يقلى آلدچآچ پآلزيت
يقدم وپآلعآفيه